Z

 

Tilsætninger

 

Mange tænker på, om det er nødvendig at tilsætte noget i Vom og Hundemat for, at hunden skal få alle de næringsstoffer den har brug for.

De fleste spørgsmål drejer sig om olie, vitaminer og mineraler.

Vom og Hundemat er rig på fedtsyrer, også de essentielle omega-3 (laks) og omega-6 (kylling) fedtsyrerne.

Giver du en blanding uden laks, er det hensigtsmæssigt med omega-3 tilskud. Ved at tilsætte en omega-3 fiskeolie vil hunden få det, den har brug for, af de vigtige DHA og EPA fedtsyrer. 5 ml. pr. 20 kg. hund pr. dag er nok.

Bruger du en blanding med laks, er det ikke nødvendig at tilsætte olie. Det er unødvendig at tilsætte vegetabilske olier.


Når det gælder mineraler og vitaminer, så er alle blandingerne til Vom og Hundemat tilsat en præmiks, som dækker hundens daglige behov i alle livsfaser.

Samtidig er kød (især lever) og ben rig på de fleste mineraler og vitaminer kroppen ikke selv klarer at producere. Rigtig niveau af kalcium og fosfor er specielt vigtig og dette er der analyseret og balanceret for i Vom og Hundemat.

 

Forskning viser, at der ikke er sammenhæng med forhøjede vitamin- og mineral niveau i kosten og bedre helse, så det er ingen grund til at tilsætte noget ekstra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barfsyd

- dit sikre valg til en sund hund